Tréner Ján Filc sa vo Vysokých Tatrách stretol s hráčmi NHL

10.08.2008 Celý región

Poprad 10. augusta (TASR) - So slovenskými hokejistami pôsobiacimi v zámorskej NHL sa počas víkendu stretol nový reprezentačný kormidelník Ján Filc. Miestom ich stretnutia bol hotel Bellevue vo Vysokých Tatrách, kde spolu s ...
"Prišlo veľa hráčov, vymenovať ich by bol dlhý zoznam a preto len poviem, ktorí neprišli, " povedal pre TASR Ján Filc a pokračoval: "Prísť nemohol Marek Svatoš, ktorý je už v USA, na dovolenke v zahraničí je Marián Gáborík a taktiež odcestoval aj Richard Zedník. Čo ma potešilo, prišiel aj Tomáš Kopecký, ktorý mal počas víkendu milú slávnosť doma v Trenčíne, kde predstavil Stanleyho pohár. Napriek nabitému programu si všetko zariadil tak, aby mohol prísť medzi nás. "
Ako ďalej Ján Filc konštatoval, hráči sa stretli s generálnym manažérom Petrom Bondrom, okrem hlavného kouča boli prítomní aj František Hossa a Ľubomír Pokovič, taktiež Václav Nedomanský a ďalší členovia realizačného tímu.
"Stretnutie v Tatrách nám poslúžilo na to, aby sme si pohovorili o situácii, v ktorej sa ocitol náš hokej po majstrovstvách sveta, ako aj to tom, čo nás spolu v najbližšom období čaká. Teda o majstrovstvách sveta a olympijských hrách. "
Súčasťou stretnutia bol aj golfový turnaj, ktorý spoluorganizoval Peter Bondra.
Už v utorok 12. augusta sa tréner Ján Filc posadí na lavičku hráčov NHL v charitatívnom zápase proti Slovanu Bratislava v Samsung Aréne.
 

Vyberte región